Om Oss

Vi Har Utvecklat Fastigheter Sedan 2008!

Najdovski Invest är ett familjedrivet företag med fokus på att utveckla, bygga och förvalta högkvalitativa fastigheter. Vi strävar efter att skapa hem och arbetsplatser där hållbarhet, trygghet och personligt bemötande står i centrum. Genom att samarbeta med marknadens bästa entreprenörer säkerställer vi att varje projekt uppfyller våra höga standarder.

Våra kärnvärden:

1. Hållbarhet: Vi är dedikerade till att integrera hållbara lösningar i varje aspekt av våra projekt för att skapa långsiktiga värden för både miljö och boende.

2. Trygghet: Vi strävar efter att skapa trygga och trivsamma bostadsområden där människor kan känna sig hemma och säkra.

3. Personligt bemötande: Vi värdesätter varje individ och strävar efter att skapa en personlig relation med våra kunder och partners.

Våra Projekt

Najdovski Invest är dedikerat och tar en aktiv roll i varje skede av byggprocessen. Vi arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt är av högsta kvalitet och möter våra och våra kunders förväntningar.

Just nu pågår och planeras en rad spännande projekt hos oss.

Najdovski Invest – Historia

År 1993 började vår resa med etableringen av en pizzeria på platsen där nuvarande Brf Tersen står. Under de följande 12 åren fokuserade vi på att driva pizzerian innan vi 2001 tog steget att förvärva fastigheten. Vid den tiden inkluderade fastigheten en mångfald av verksamheter, från en svetsverkstad och bilpoleringsfirma till en bensinmack.

Med en stark passion för fastighetsförvaltning och en vision om att maximera värdet av varje fastighet grundade vi Najdovski Invest AB år 2008.

Vår första stora projekt var att ansöka om ändring av detaljplanen för att omvandla fastigheten till det nu populära Brf Tersen – ett modern och eftertraktat flerfamiljshus med 26 lägenheter.

Vår Framtid

Över 200 nyproducerade lägenheter och kommersiella lokaler är bara början på vår resa. Vi strävar efter att skapa en betydande portfölj av byggrätter för exploaterings- och projektfastigheter, med målet att producera bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Vi är ständigt på jakt efter nya möjligheter och kanske är ditt närområde nästa destination för vårt nästa spännande projekt.

Följ med oss på vår resa mot framtidens boende. Om du delar våra värderingar och vision är Najdovski Invest din pålitliga partner i skapandet av unika och hållbara boendemiljöer. Vi ser fram emot att vara en del av din framtid.

Varmt välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer!

Ta reda på det senaste inom Najdovski Invest

Följ med oss ​​på en spännande resa genom den senaste utvecklingen inom nybyggnation, bostadsprojekt och stadsutveckling.
Genom vår närvaro på Instagram och Facebook, vi delar de senaste uppdateringarna och exklusiva insikter om allt som händer inom vår grupp.