BRF SOCKERHUSEN

Välkomna till Brf Sockerhusen, en exklusiv bostadsfastighet belägen på Fridhemsgatan 19, 34 och 36 i Ystad- BRF Sockerhuset är mer än ett hem, det är en livsstil skapad av oss på Najdovski Invest AB tillsammans med vår delägare Costyhus AB.

BRF Sockerhusen består av totalt 107 lägenheter. Där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda det ultimata hemmet. Med boendeytor mellan 58-170 kvm har du möjlighet att välja det utrymme som passar dina behov.

BRF Geijers unika egenskaper och fördelar

Våra välplanerade och moderna lägenheter är skapade för att ge dig den perfekta livsstilen. Varje kvadratmeter är noggrant utformad för att maximera både funktionalitet och estetik. Oavsett om det är det öppna köket, de generösa sällskapsytorna eller de eleganta sovrummen – varje detalj är utvald för att göra ditt hem till en plats att längta till.

Med närhet till stadens puls och samtidigt omgiven av en lugn atmosfär blir detta hem som du alltid drömt om. Upptäck fördelarna med att bo centralt samtidigt som du har naturen och havet inom räckhåll.

Najdovski Invest AB och Costyhus AB:

Najdovski Invest AB och Costyhus AB är stolta partners med en gemensam vision att skapa bostäder av hög kvalitet. Tillsammans har vi förverkligat Brf Sockerhusen och skapat ett gemensamt arv av moderna och attraktiva bostäder.

Välkommen till ditt nya hem – Brf Sockerhuset där varje dag är en upplevelse att längta till!

Fakta

Område: Ystad
Antal lägenheter: 107 st
Övernattningslägenhet för gäster: 1st
Garageplatser: 67 st
Parkeringsplatser: 64 st
Totalentreprenad: Nimab
Byggår: 2018-2019
Typ av bostad: Bostadsrätt