Kaplandgränd 3

Välkommen till Kaplandgränd 3–  Vårt senaste framgångsrika projekt, ett mycket exklusivt och prestigefyllt projekt skapat för att uppfylla alla drömmar om ett eget St Tropez i Sverige

Denna villa har genomgått en imponerande totalrenovering där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en exklusiv och elegant atmosfär. Här möts du av en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och bevarandet av husets unika designelement, inklusive fönster- och takbeklädnadsdesignen som har återupplivats med omsorg under renoveringen.

I det fullt utrustade köket från Unoform finner du integrerade vitvaror från Gaggenau, vilket ger dig möjlighet att utforska din passion för matlagning på högsta nivå. Blandarna från italienska Gessi utstrålar lyx och kvalitet, medan diskmaskinen från Fischer & Paykel erbjuder praktisk bekvämlighet. Bänkskivan i marmor ger en sofistikerad touch till köket, medan inbyggda spotlights skapar en behaglig atmosfär. Hajom skjutdörrar skapar en övergång mellan utomhus- och inomhusmiljöer, vilket ger en harmonisk och avslappnad atmosfär.

De generösa sociala ytorna i villan är perfekta för samvaro och underhållning. Matsalen och baren i valnöt blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj, medan vinkylarna från Dunavox och vinrummet gör att du kan förvara och presentera din vinsamling på ett elegant sätt. I vardagsrummet kan du njuta av en film på hemmabiosystemet från Monitor Audio.

Utomhusområdet är en oas för avkoppling och sociala arrangemang. Det insynsskyddade poolområdet, med en generös gjuten mosaikpool, jacuzzi och utedusch är perfekt för att njuta av solen och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Här finns också en utebar med framdraget vatten och avlopp, samt en öppen spis utomhus som finns kvar sen husets begynnelse.

De lyxiga badrummen är utrustade med Carreramarmor och marmor, och blandarna från italienska Gessi ger en underbar känsla av komfort och lyx. Även här har man valt belysning som skapar en underbar känsla av välmående. Ett av badrummen har en spadel med bastu och en privat utgång till poolområdet, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av enastående komfort. Med det sofistikerade KNX-systemet som finns genomgående i hela huset så kan du enkelt kontrollera belysningen och skapa olika stämningar i varje rum.

Sammanfattningsvis erbjuder villan på Kaplangränd 3 vid Kärleksstigen i Falsterbo en unik möjlighet att leva i absolut lyx och komfort. Med sitt insynsskyddade poolområde, totalrenoverade ytor, exklusiva materialval och generösa sociala utrymmen är detta en bostad som utstrålar en känsla av prestigefylld elegans men ändå värme.

Fakta:

Område: Falsterbo
Antal rum: 7
Boarea: 351 kvm
Biarea: 30 kvm
Tomtarea: 914 kvm
Byggår- nyrenoverad, 2023