За Нас

Само Развојни Системи од 2008 година!

Најдовски Инвест е семејна компанија која развива, гради и управува со имот во населбата Истад. Одржливоста, безбедноста и личната грижа се нешто што го цениме. Ние секогаш работиме со најдобрите изведувачи на пазарот за да испорачуваме станови со висок квалитет. Проектите на кои работиме се или во сопственост на самите нас или во соработка со еден или повеќе партнери.

Нашата амбиција е да создадеме значително портфолио на градежни права за развој и проектни имоти со текот на времето, со цел производство на закупец и комерцијални својства. Добро сме на пат. Тогаш, ние градиме премногу целосно во непосредната област на Истад и наскоро треба да се планираат повеќе градови. Што се подразбира со градење премногу полно? Подолу даваме примери за тоа што може да се случи за две години:

2017 година – Почнавме да ја дизајнираме станбената зграда BRF Geijer со 7 ката. 34 станови и 2 пентхауси, станови во центарот на Јештад. На дното 4 комерцијални простории. Сите апартмани имаат застаклен балкон, за да се заштитат од здравите ветрови на Skåne и подолга сезона на балкони. Завршено во 2018 година и денес сè е продадено, а трговските простории ги издава под закуп станарите кои водат продавници за слатки, пекари и фацијали.

2017 година – Паралелно со горенаведениот проект, започнавме да ги дизајнираме станбените куќи BRF Sockerhusen 1 & 2. 100 станови и 7 апартмани со станови во источниот дел на Истад. Ја завршивме станбената зграда Сокерхусен 2018 кога истовремено беа започнати и две згради Сокерхусен. Првата етапа беше 60 станови и 4 пентхауси. Втората фаза беше 40 станови и 3 пентхауси. Двете куќи со шеќер беа завршени во 2019 година. Сите станови имаат застаклени балкони, за да се заштитат од здравите ветрови на Скане и за подолга сезона на балкони.

Над 150 новопроизведени станови и деловни простории се само почеток на нашето патување.

Изгледите за дупки за идните проекти, можеби ние градиме токму во вашата непосредна област каде што живеете денес.

Најдовски Инвест – нашата приказна.

Во 1993 година започнавме пицерија каде денес се наоѓа имотот Брф Терсен. Ние ја работевме пицеријата 12 години пред да го стекнеме имотот во 2001 година за да управуваме со него. Во тоа време, имотот се состоел од пицерија, заварувач, компанија за полирање автомобили и бензинска пумпа. Немавме никакви планови да го обновиме имотот без да се фокусираме на управување на најдобар начин. Компанијата Најдовски Инвест АБ е основана во 2008 година и ние тогаш аплициравме за промена на деталниот план за имотот. Резултатот беше популарен Брф Терсен, мулти-семејна куќа составена од 26 станови.

Дознајте го најновото во Најдовски Инвест

Најдовски Инвест е достапен на Инстаграм и Фејсбук – следете нè таму за најновите информации за новите проекти за производство, домување, урбанистички развој, многу други прекрасни работи што се случуваат во рамките на групата.

Нашето ново лого!

Лого кое обајцата го симболизира она со кое работиме (тули) и симболот кој се залага за успех и храброст (сонцето Кутлеш), исто како и Најдовски Инвест! Бидејќи работиме со најдобрите изведувачи на пазарот за да обезбедиме највисок квалитет и да ги направиме нашите клиенти задоволни, потребно е храброст да го изградите вашиот дом од соништата!

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.