BRF TERSEN

Завршено во 2012 година, новопроизведениот станбен блок со неверојатен поглед на Истад и Балтичкото Море. Ова беше нашиот прв проект. Изградено со две куќички во куќа и големо скалило во средина, кое се нарекува стаклена куќа со многу светло, воздушно и големо скалило.

Спецификации

Број на станови: 26
Ноќевање стан за гости: 1
Гаражни места: 16 парчиња
Паркинг места: 10 парчиња
Вкупен договор: Сканска
Година на изградба: 2012 година

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.