Купи стан

Дали размислувате да купите ново произведен стан?

Дали сте заинтересирани да купите новопроизведен стан во Истад? Тогаш сте во право! Кога купувате новопроизведен стан од нас, ние сме со вас до целиот пат. Нашиот тим гарантира дека вашата набавка е колку што е можно мазна и ги исполнува барањата за вашиот дом од соништата. Сите наши станови се градени од холистички перспектива со фокус на квалитет и издржливост.

Новото производство нуди големи можности

Кога купувате ново-произведен стан, ќе имате можност да го дизајнирате според вашите желби. Размислете за она што ви е важно. Дали сакате да уживате во вашето утринско кафе на балконот на сонце или сакате да имате вечер сонце? Дали е важно да имате поглед кон морето или сакате да останете на приземје? Ако се регистрирате рано, можете да изберете и ентериер кој го сакате во вашиот дом. Во некои случаи, ќе имате можност да влијаете и на планот на подот според вашите потреби и желби.

Продажбата
е во тек

BRF YXAN 4

Вашиот нов модерен дом Brf Yxan 4.
Во центарот на Томелила.

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.