BRF YXAN 4

Модерна верзија на класичен скандинавски дизајн со јасни влијанија од Данска. Прекрасно плочката фасада со целосно застаклени балкони, ќе биде ново, возбудливо обележје во центарот на Томелила. Овие се добро испланирани станови со добро осмислена архитектура. Изборите во боја и материјал се светли и безвремени, со висок квалитет. И утеши се најдобро! Уживајте во удобно и удобно сместување, ново за играта и само ваше.

За областа

Во Томеillaа на убавото Остерлен, има најмногу! Добри врски со автобуси и воз, здравствен центар, аптека, системски компании, училишта, банка, кино, куќи за бања, продавници, кафулиња, ресторани и многу повеќе. Куќа за култура Текс со библиотека во соседството. Околу 10 минути пешачење ќе ве однесе до популарната Бо Олсон и по скоро подолго возење сте во најголемиот забавен парк на Скан – Тоселила! Можностите се многу и во зимско и во летно време. Зошто да не земеме пријатно патување на облеката од Томеillaа до Филеален? Или проверете го згрижениот објект на Томелила МК, Свампабанан, каде што можете да ги видите сите видови на натпревари во митинг и мотокрос. И ако е голф за вас, Томелила не може да биде поправилна со еден од најдобрите терени за голф во Шведска. Исто така, постои фантастичен хотел и таверна каде можете да уживате во еднакво фантастично парче храна. Со помалку од две милји до Истад и три милји до Симришам, вие исто така сте блиску до тоа што ви треба, што, веројатно, не би бил овде.

Можете да најдете повеќе информации кај нашите брокери Bfkonsult.se

Апартмани во Brf Yxan 4, Tomelilla

Објект

Кат

Број на соби

Големина

Профил на акции

A1001

1

3 сик

75 m2

3,5431

A1002

1

2 сик

44 m2

2,5227

A1003

1

3 сик

75 m2

3,5431

A2001

2

3 сик

75 m2

3,5431

A2002

2

2 сик

44 m2

2,5227

A2003

2

3 сик

75 m2

3,5431

A3001

3

3 сик

75 m2

3,5431

A3002

3

2 сик

44 m2

2,5227

A3003

3

3 сик

75 m2

3,5431

A4001

4

2-3 сик

90 m2

3,9683

A4002

4

2-3 сик

90 m2

3,9683

B1001

1

3 сик

75 m2

3,5431

B1002

1

2 сик

44 m2

2,5227

B1003

1

2 сик

75 m2

3,4014

B1004

1

2 сик

50 m2

2,6927

B1005

1

4 сик

96 m2

4,2517

B2001

2

3 сик

75 m2

3,5431

B2002

2

2 сик

44 m2

2,5227

B2003

2

2 сик

75 m2

3,4014

B2004

2

2 сик

70 m2

3,2596

B2005

2

4 сик

96 m2

4,2517

B3001

3

3 сик

75 m2

3,5431

B3002

3

2 сик

44 m2

2,5227

B3003

3

2 сик

75 m2

3,5431

B3004

3

2 сик

70 m2

3,2596

B3005

3

4 сик

96 m2

4,2517

B4001

4

3-4 сик

110 m2

4,6485

B4002

4

2 сик

68 m2

3,2029

B4003

4

3-5 сик

123 m2

5,0170

Надоместок СЕК/месец

Цена

План

Статус

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.