Kvarteret YXAN

En modern variant på klassisk, skandinavisk design med tydliga influenser från Danmark. Den vackert teglade fasaden med helglasade balkonger kommer bli ett nytt, spännande landmärke i centrala Tomelilla.

Detta är välplanerade lägenheter med genomtänkt arkitektur. Färg- och materialval är ljusa och tidlösa i hög kvalitet och komforten är den bästa. Njut av ett bekvämt och praktiskt boende som är sprillans nytt och bara ditt!

Om området

I Tomelilla på vackra Österlen, finns det mesta! Bra buss och tågförbindelser, vårdcentral, apotek, systembolag, skolor, bank, biograf, badhus, affärer, café, restauranger och mycket mer. I grannkvarteret hittar du bland annat kulturhus med bibliotek. Ca 10 minuters promenad tar dig till populära varuhuset Bo Olsson och efter en knappt lika lång biltur så är du på Skånes största nöjespark – Tosselilla!

Möjligheterna är många såväl vintertid som sommartid. Varför inte ta en mysig tur på en dressin från Tomelilla till Fyledalen? Eller kolla in Tomelilla MK:s väl omhändertagna anläggning, på Svampabanan kan du få se alla möjliga tävlingar i rally- och motocross.

För dig som gillar att spela golf har Tomelilla även en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns också ett fantastisk hotell och en krog där du kan avnjuta en lika fantastisk bit mat. Med knappt två mil till Ystad och tre mil till Simrishamn har du dessutom nära till det du behöver som mot förmodan inte skulle finnas här.

Välkommen att kontakta oss om du önskar veta mer om våra lediga lägenheter i Tomelilla.

Har du några frågor om våra tjänster?
Ring oss på tel: +46-709-320-402
eller fyll i formuläret nedan.