BRF SOCKERHUSEN

Najdovski Invest AB är delägare i Costyhus AB som har byggt populära Brf Sockerhusen på Fridhemsgatan 19, 34 och 36 i Ystad. Brf Sockerhusen består av totalt 107 lägenheter med en boarea på 58-170 kvm. Lägenheterna är välplanerade, moderna och har ett fantastiskt läge. Ett hem att längta till!

SOCKERHUSEN 1 OCH SOCKERHUSEN 2, YSTAD

I robusta tegelhus omgivet av grönskande miljöer kan du leva och bo på ett strategiskt bra läge mitt i Ystad.  Från Sockerhusen har du gångavstånd till Ystad Arena med bland annat badhus- och bowlinganläggning. En kort promenad tar dig till Österportstorg där gå- och shoppinggatan Stora Östergatan tar vid.

Det ska vara enkelt att pendla

Boendet ger dig som pendlare ett ypperligt läge att ta dig till Malmö, Simrishamn, Kristianstad eller Köpenhamn. Tågstationen når du enkelt med en grön stadsbuss och busshållplatsen finner du precis utanför den västra entrén. Staden erbjuder bra kommunikationer till- och från flertalet destinationer, från hamnen kan du till exempel även ta dig till vackra Bornholm eller över till Polen för vidare färd ut i Europa.

Specifikationer

Antal lägenheter: 107 st
Övernattningslägenhet för gäster: 1st
Garageplatser: 67 st
Parkeringsplatser: 64 st
Totalentreprenad: NIMAB
Byggår: 2018-2019

Har du några frågor om våra tjänster?
Ring oss på tel: +46-709-320-402
eller fyll i formuläret nedan.