Нашите Проекти

BRF YXAN 4

Вашиот нов модерен дом Brf Yxan 4.
Во центарот на Томелила.

BRF GEIJER

Во непосредна близина на Malmövägen е BRF Geijer, една
нова станбена зграда со 36 домови и
4 простории за деловно работење на приземје.

BRF SOCKERHUSEN

Заедно со Costyhus AB градежништво
направивме 107 луксузни домови во БРФ Сокерхусен
во Ystad.

BRF TERSEN

BRF Tersen беше завршен во 2012 година и
припаѓа на една од најбрзо изградените згради во Ystad.

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.