BRF GEIJER

На Malmövägen 9 во Ystad имаме развиено Brf Geijer, седумкатна зграда со простории за деловно работење на приземјето каде ќе ги најдете ММ Кенди, Катјас Бистро Кафе и Студио Елегант. Зградата се состои од 36 најнапредни и добро планирани домови, 2-ти, 3-ти и 4-ти и два апартмани со пентхаус. Брф Гијер беше подготвен да се пресели во декември 2018 година.

Треба да биде лесно за патување

Сместувањето ви дава одлична локација како патник за да ве однесе во Малме, Симришам, Кристијанштад или Копенхаген. Железничката станица лесно се стигнува со зелен градски автобус, а автобуската станица е веднаш пред влезот. Градот нуди добри комуникации до и од повеќето дестинации, од пристаништето, на пример, може да ве однесе до прекрасен Борнхолм или во Полска за понатамошно патување во Европа.

Спецификации

Број на станови: 36
Простории: 4 парчиња
Просторни под гаража: 26 парчиња
Паркинг места: 17-ти
Вкупен договор: Сканска
Година на изградба: 2018 година

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.