QUALITY MAKES DREAMS COME TRUE

Во Најдовски Инвест, развиваме, градиме и управуваме со имоти во непосредната област на Истад, со над 150 новопроизведени станови. Ние работиме со најдобрите претприемачи на пазарот и секогаш даваме највисок квалитет. Со нас ќе го најдете вашиот дом од соништата!

Добредојдовте во Најдовски Инвест.

Во изградба

Населба Иксан

Вашата нова модерна станбена населба Иксан
Во центарот на Томелила, 32 станови за изнајмување.

BRF GEIJER

Во непосредна близина на Malmövägen е BRF Geijer, една
нова станбена зграда со 36 домови и
4 простории за деловно работење на приземје.

Завршени проекти

Завршени проекти

BRF SOCKERHUSEN

Заедно со Costyhus AB градежништво
направивме 107 луксузни станови во БРФ Сокерхусен
во Ystad.

BRF TERSEN

BRF Tersen беше завршен во 2012 година и
припаѓа на една од најбрзо изградените згради во Ystad.

Завршени проекти

Компанија за недвижнини со срцето на Истад

Најважно за нас е да ви олесниме да уживате и да се чувствувате добро. За оние од вас кои ќе го купат вашиот нов стан. Ние развиваме и управуваме со својства во Скан со фокус во областа Ystad. Нашата цел е да придонесеме за долгорочен одржлив социјален развој преку создавање места и области во кои луѓето сакаат да живеат, да работат и да ги посетуваат.

Нашите Партнери

Нашите проекти за домување

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.