Om Oss

Vi Har Utvecklat Fastigheter Sedan 2008!

Najdovski Invest är ett familjedrivet företag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Ystads närområde. Hållbarhet, trygghet och personligt bemötande är något vi värdesätter. Vi samarbetar alltid med de bästa entreprenörerna på marknaden för att leverera lägenheter av högsta kvalitet. De projekt vi arbetar med ägs antingen av oss själva eller i samarbete med en eller flera partners.

Vår ambition är att över tid skapa en betydande portfölj av byggrätter avseende exploaterings- och projektfastigheter med målsättningen att producera bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Vi är på god väg. Just nu bygger vi för fullt i Ystads närområde och har inom kort fler städer inplanerade. Vad menas med att bygga för fullt? Nedan ger vi exempel på vad som kan hända på två år:

2017-Började vi projektera bostadshuset BRF Geijer med 7 våningar. 34 lägenheter och 2 penthouse, bostadsrätter i centrala Ystad. På botten plan 4 kommersiella lokaler. Samtliga lägenheter har inglasad balkong, för att skydda mot de friska skånska vindarna och för en längre balkongsäsong. Färdigställdes 2018 och idag är allt sålt och de kommersiella lokalerna är uthyrda av föreningen till hyresgäster som bedriver godisaffär, bageri och ansiktsbehandling.

2017-Parallellt med Projektet ovan började vi projektera bostadshusen BRF Sockerhusen 1 & 2. 100 lägenheter och 7 penthouse bostadsrätter i östradelen av Ystad. Vi färdigställde bostadshuset Sockerhusen 2018 då man samtidigt började bygga Sockerhusen två. Första etappen var på 60 lägenheter och 4 penthouse. Andra etappen var 40 lägenheter och 3 penthouse. Sockerhusen två färdigställdes 2019. Samtliga lägenheter har inglasad balkong, för att skydda mot de friska skånska vindarna och för en längre balkongsäsong.

Över 150 nyproducerade lägenheter och kommersiella lokaler är bara början på vår resa.

Hållutsikt för framtida projekt, kanske bygger vi just i ditt närområde där du bor idag.

Najdovski Invest – vår historia.

1993 startade vi en pizzeria där fastigheten Brf Tersen står idag. Vi drev pizzerian i 12 år innan vi förvärvade fastigheten 2001 för att förvalta den. På den tiden bestod fastigheten av en pizzeria, en svetsare, en bilpoleringsfirma samt en bensinmack. Vi hade inga planer på att bygga om fastigheten utan fokus låg på att förvalta den på bästa sätt. Företaget Najdovski Invest AB grundades år 2008 och vi ansökte då om ändring av detaljplanen på fastigheten. Resultatet blev populära Brf Tersen, ett flerfamiljshus bestående av 26 lägenheter.

Ta reda på det senaste inom Najdovski Invest

Najdovski Invest finns på Instagram och Facebook – följ oss där för att få senaste infon om bland annat nyproduktion, bostäder, stadsutvecklingsprojekt, många andra härliga grejer som händer inom koncernen.

Vår nya logga!

En logga som både symboliserar vad vi jobbar med (tegelstenar) samt en symbol som står för framgång och mod (Kutlesh solen), precis som Najdovski Invest! Då vi samarbetar med de bästa entreprenörerna på marknaden för att leverera av högsta kvalité och göra våra kunder nöjda krävs det mod för att bygga er drömbostad!

Har du några frågor om våra tjänster?
Ring oss på tel: +46-709-320-402
eller fyll i formuläret nedan.