Апартмани

Изнајмувајте станови во регионот Истад

Најдовски инвест е локално посветена компанија за недвижнини што нуди станови во Томелила. Нашата цел е да придонесеме за долгорочен одржлив развој на општеството преку создавање места и области каде што луѓето сакаат да живеат. За нас е важно да напредувате, па затоа се грижиме да одржуваме високо ниво на услуга со лична обврска.
Слободно контактирајте не доколку сакате да дознаете повеќе за нашите празни станови во Томелила. Квалитетот ги остварува соништата!

Регистрација на интерес за закупнина во областа Иксан

Регистрирајте го вашиот интерес тука и ќе стапиме во контакт. Планиран потег во пролетта 2022 г.
Полињата обележани со * треба да се пополнат.

SingleMarried

1 соба2 соби3 соби4 соби


Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.