BRF SOCKERHUSEN

Најдовски Инвест АБ е партнер во Костиж АБ, кој има изградено популарен Брф Сокерхусен на Фридхемсган 19, 34 и 36 во Истад. Brf Sockerhusen се состои од вкупно 107 станови со простор за живеење од 58-170мм. Апартманите се добро испланирани, модерни и на фантастична локација. Дом за да копнееме!

SOCKERHUSEN 1 И SOCKERHUSEN 2, YSTAD

Во стабилни куќи од тули опкружени со зеленило, можете да живеете и да живеете на стратешки добра локација среде Јестад. Еве на Фридхемсган, Костиј ќе изгради нови станови. Од Сокерхусен имате оддалечено одење до Истад Арената со, меѓу другото, бањи и куглани. Кратка прошетка ќе ве однесе до Österportstorg, каде што се симнува пешачката и трговската улица, Стора Остергатан. На 15 октомври 2018 година сите жители се преселија во фаза 1 и втората фаза е подготвена за зафаќање во летото 2019 година.

Треба да биде лесно за патување

Сместувањето ви дава одлична локација како патник за да ве однесе во Малме, Симришам, Кристијанштад или Копенхаген. Theелезничката станица лесно се стигнува со зелен градски автобус, а автобуската станица е веднаш пред западниот влез. Градот нуди добри комуникации до и од повеќето дестинации, од пристаништето, на пример, може да ве однесе до прекрасен Борнхолм или во Полска за понатамошно патување во Европа.

Спецификации

Број на станови: 107
Ноќевање стан за гости: 1
Гаражни места: 67 парчиња
Паркинг места: 64 парчиња
Вкупен договор: NIMAB
Година на изградба: 2018-2019 година

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Јавете се на: +46-709-320-402
или пополнете ја формата подолу.